Smješten u središtu Dugog Sela uz glavnu magistralnu cestu Zagreb – Bjelovar, restoran Dioniz uređen je u rustikalnom stilu u skladu sa tradicijom kurije u kojoj je utemeljen. Njegovi kapaciteti su velika restoranska sala za oko 350 osoba te tri manje za 30, 40 i 70-tak  gostiju. Posebnu dragocjenost čini otvorena terasa za 40-tak posjetitelja, a koja po želji može biti i zatvorenoga tipa. Svi restoranski prostori kao i njemu pripadajući, visokog su standarda i klimatizirani. Restoran posjeduje vlastito parkiralište za 120 automobila i čuvarsku službu, što daje sigurnost posjetiteljima. 

Središnje mjesto poslovanja restorana Dioniz zauzimaju svečanosti proslave vjenčanja, krštenja, krizmi, pričesti, godišnjica, poduzetničkih uspjeha, promocija i drugih  važnih datuma obiteljskih i društvenih događaja. Otvoren je dnevno od 8 do 22 sata s odlično organiziranom kuhinjom, hranom izvanredne domaće kakvoće i za različite oblike usluga, od obiteljskog ugođaja, cateringa te dostave svih jela. 

Posebnost ovoga restorana je roštilj - Happy grill -  originalne leskovačke recepture koji je dnevno dostupan jednako u restoranu kao i dostavom radnim danom i subotom.  

  Restoran Dioniz društveno je odgovorna tvrtka koja vodi računa o zajednici u kojoj djeluje. U gotovo dva desetljeća djelovanja na različite načine daje potporu različitim sportskim, kulturnim i drugim manifestacijama u Dugom selu. 

 Sva događanja i aktivnosti Restorana dnevno se bilježe na Facebooku i web stranicama www.restoran-dioniz.hr